Yonego

 
 • Yonego 

  Joris Toonders (Founder en CEO van Yonego) lanceerde al op jonge leeftijd zijn eerste website. In 2003 richtte hij Yonego op dat inmiddels is uitgegroeid tot een full-service online marketingbureau waar zo’n 90 professionals werken. Het hoofdkantoor staat in Breda, maar Yonego heeft ook kantoren in Madrid, Londen en Gent. Yonego is een bekende naam in de wereld van online marketing en heeft meerdere prijzen in de wacht gesleept – waaronder de Deloitte Technology Fast50, Ernst & Young Entrepreneur of the Year, DMA Digital Awards en Google Premier Partners Award.

 • Online marketingbureau

  Yonego is een datagedreven online marketingbureau. Yonego werkt voor veel verschillende soorten klanten, van Eindhoven Airport en Green Choice tot Sascha Schoenen. Ze denken op strategisch niveau mee met de klant en komen met een oplossing die ROI verhogend werkt. Successen worden op een kwantitatieve manier uitgedrukt, bijvoorbeeld: het mobiele verkeer voor Eindhoven Airport steeg met 40% en de conversieratio op mobiel nam met 60% toe. Mooie cijfers die direct vertaald kunnen worden naar meer omzet voor de klant.

 • Werkwijze

  Op het hoofdkantoor van Yonego in Breda werken ambitieuze experts. Iedereen is gespecialiseerd in zijn/haar werkveld en specialisten werken nauw met elkaar samen voor het optimale resultaat voor de klant. Yonego is actief binnen het brede pallet van online marketing: van SEO tot SEA en van email tot social. In totaal werken er zo’n 90 professionals bij Yonego aan het ontwikkelen en uitvoeren van de juiste strategie voor zowel nationale als internationale klanten.

Vacatures bij

Yonego

actuele vacatures

 • COO

  Breda | Minimaal 10 jaar ervaring


actuele vacatures

yonega ecommerce
COO
Breda Minimaal 10 jaar ervaring

Yonego is het verhaal van een klassieke jongensdroom: ondernemer start op jonge leeftijd vanuit de zolderkamer zijn eerste website en op zijn negenentwintigste oprichter-CEO van een succesvol bedrijf met 90 man in dienst. Er is ruimte voor nog veel meer groei. Om de organisatie klaar te maken voor de volgende groeifase trekt Yonego een nieuwe COO aan die samen met oprichter-CEO Joris Toonders het bedrijf gaat leiden.

Yonego

Yonego is een groep van verschillende internetbedrijven die nauw met elkaar verweven zijn. Het begon met Yonego Internet Marketing Diensten, een zakelijk dienstverlener die bedrijven in staat stelt om meer uit hun internet marketing te halen. Enerzijds door meer traffic te generen, anderzijds door conversie te verhogen. Veel grote Nederlandse merken maken gebruik van de diensten van Yonego om hun e-commerce doelstellingen te realiseren.

De volgende stap voor Yonego was het toepassen van deze kennis op een eigen platform. Dit begon met losse vergelijkingswebsites, zoals zonnepanelenvergelijker.nl. Met de kennis van internet marketing en conversie wist Yonego in hoog tempo veel succesvolle niche sites te creëren. Om de retentie van klanten door cross-selling te verhogen werd het geïntegreerde vergelijkingsplatform Bambelo.com in het leven geroepen. In de VS zijn dit soort platformen al gemeengoed (bijvoorbeeld HomeAdvisor) maar in Europa loopt deze ontwikkeling achter en ligt er nog een grote opportunity. Op Bambelo.com kunnen consumenten snel bij meerdere vakmensen in hun regio offertes opvragen.

COO bij Yonego

Voor het vormgeven van de groei is het nodig dat de organisatie professionaliseert. Schaalbaar is. Glasheldere rolverdelingen en KPI’s voor iedere functie kent. Dat de processen van strategievorming en business planning nauw verweven zijn met de operationele consequenties. Dat vanuit strategisch leiderschap de juiste prioriteiten worden gesteld in de dagelijkse operatie. Dat een sterke people manager zich ontfermt over het aantrekken en ontwikkelen van talent.

Oprichter-CEO Joris Toonders vervult de rol van ondernemer. Is Chief Entrepreneurial Officer. Wat hij naast zich zoekt is een COO die de rol van Manager vervult. Overigens staat de COO daar niet alleen in maar wordt daarin ondersteund door de Director Yonego Internet Marketing en de Director Bambelo.

Omdat de groeiambitie centraal staat zoekt Toonders niet alleen een Manager maar ook een strategisch sparringpartner. Het gaat hier om een combinatie van strategie en management. Business planning en people management. Het organiseren en aansturen van twee verschillende bedrijfsonderdelen. Enerzijds Yonego Internet Marketing dat consultancy op uurbasis levert; hier is het doel het acquireren van steeds grotere en complexere projecten. Anderzijds Bambelo, een internationale operatie met een zeer schaalbaar platform dat draait op success fees. Tot slot de shared services op het gebied van Development, Finance, HR en facilities.

Profiel

Voor deze positie werven we een Strategy Consultant op senior level (zware Project Leader of Principal). De ideale kandidaat heeft ervaring met het inrichten van snel groeiende organisaties, people management en strategie ontwikkeling in het e-commerce domein.


Inschrijven voor de vacature mailing