werkwijze Top of Minds

Executive Search

Top of Minds bemiddelt de kwalitatieve top van de arbeidsmarkt binnen de functiegebieden marketing, sales, finance en digital. We werken vacaturegericht, dat wil zeggen dat we bij iedere open positie de best passende kandidaat zoeken. We voeren dus geen ‘open interviews’. Wel is het altijd mogelijk je aan te melden voor opname in ons bestand.

Picture

DOELGROEP

De kandidaten die we begeleiden naar een volgende stap in hun carrière zijn WO opgeleiden en hebben een basissalaris dat ligt in de range € 60k – 250k. Ze zijn werkzaam in Strategy Consulting, Corporate Strategy, (Online) Marketing, Sales, Finance & Analytics, Category Management, Trade Marketing, Consumer Insights, Data Science, Product Management of Business Development. Ze werken bij FMCG-spelers, retailers, start- & scale-ups, online pure-players, classic e-commerce partijen of fin-tech bedrijven.

INSCHRIJVEN

Op basis van een potentiële match met een van de vacatures, word je uitgenodigd voor een gesprek. Wanneer je op dit moment geen passende vacature op onze website ziet, is het mogelijk een open inschrijving te doen. We nemen alleen contact met je op zodra er een passende vacature is. Stuur je CV, een korte toelichting op je wensen, ambities en een salarisindicatie naar info@topofminds.com. Je gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld.

Wij houden je op de hoogte

Wanneer we je gegevens hebben ontvangen, verwerkt onze Research afdeling dit in ons kandidatenbestand. Zodra er een vacature is die bij jouw profiel zou kunnen passen nemen we contact met je op. Dat is het moment waarop we je uitnodigen voor een persoonlijk gesprek met een van onze Consultants.

Wanneer je nu geen interessante vacature ziet op onze website, maar wel past binnen onze doelgroep, raden we je aan je in te schrijven voor onze vacaturemailing. We houden je dan op de hoogte van de nieuwste vacatures, relevant voor jouw profiel.

Schrijf je in voor onze vacaturemailing