vacature-Catawiki-category-lead-watches

Catawiki

Catawiki is de snelst groeiende tech-onderneming van Europa. Ze maken bijzondere objecten bereikbaar voor iedereen. Hoe ze dat doen? Via een online veilingplatform. Elke week zijn er nieuwe online veilingen van bijzondere, unieke en zeldzame objecten. Catawiki is in 2008 in een zolderkamer in Assen opgericht. Inmiddels hebben ze meer dan € 85 miljoen opgehaald aan investeringen. Het hoofdkantoor huisvest in het hippe WeWork in Amsterdam, van waaruit Catawiki het hele internet verovert.

Picture

Eenmaal, andermaal? Verkocht!

Elke week komen er zo’n 35.000 producten onder de digitale hamer. Catawiki is actief in meer dan 80 categorieën waaronder oldtimers, sieraden, whisky’s en kunst. De meest bijzondere kavel ooit geveild? Dat moet toch de kaak van een T-rex zijn of een plukje haar van Napoleon. Allemaal echt, want de veilingen worden samengesteld door gespecialiseerde veilingmeesters waardoor alle veilingen op Catawiki garant staan voor een gevarieerd en hoogwaardig aanbod.

Internationaal veilinghuis

Elke maand komen er meer dan 14 miljoen bezoekers vanuit de hele wereld op het platform. De website is vertaald in 17 talen, waaronder traditioneel Chinees en Mandarijn. De internationale allure is terug te zien op de werkvloer. Op dit moment werken er 500 professionals (in 2015 waren dat er 60), met meer dan 40 verschillende nationaliteiten. Het hoofdkantoor van Catawiki zit op twee locaties – Assen en Amsterdam. Daarnaast heeft Catawiki kantoren in Duitsland, Frankrijk en Engeland.

Vacatures bij Catawiki

Category Lead Watches

Benelux | Minimaal 5 jaar ervaring

Senior CRM Specialist

Amsterdam | Minimaal 5 jaar werkervaring

Category Manager Wijn & Whisky

Amsterdam | Minimaal 5 jaar ervaring

Category Manager Sieraden

Amsterdam | Minimaal 5 jaar ervaring

CRM Marketeer

Amsterdam | Minimaal 2 jaar ervaring

Senior Online Marketeer

Amsterdam | Minimaal 5 jaar ervaring

Head of Tax

Amsterdam | Minimaal 12 jaar ervaring

Marketing Intelligence Expert

Amsterdam | Minimaal 3 jaar ervaring

Country Manager België

België | Minimaal 8 jaar ervaring

Finance & Business Strateeg

Amsterdam | Minimaal 6 jaar ervaring

#1 Veilinghuis in Europa

Catawiki is sterk internationaal georiënteerd. Het hoofdkantoor staat in Nederland, Amsterdam, maar inmiddels zijn er ook kantoren geopend in Berlijn, Parijs en Londen.

Nederland
Amsterdam & Assen
Duitsland
Berlijn
Frankrijk
Parijs
Engeland
Londen

Werken bij Catawiki

Hoe het begon

In 2008 begon Catawiki als een online catalogus waaraan verzamelaars hun eigen collectie comics konden toevoegen, waardoor een catalogus ontstond die door de markt werd gecreëerd. De mogelijkheid voor veilingen werd toegevoegd in 2011 en bleek een groot succes om geld in het laatje te brengen. Het acht jaar oude bedrijf is inmiddels Europa’s snelst groeiende online veilinghuis. Catawiki’s hoofdkantoor huisvest nog steeds in Nederland en telt inmiddels 500 medewerkers (vergeleken met 60 man in 2015) van meer dan 40 verschillende nationaliteiten.

Vernieuwers

Catawiki groeit hard. Elke dag komen er meer mensen op de website dan de dag ervoor. Om die groei te kunnen faciliteren én om het netwerk over de landsgrenzen heen uit te breiden zijn ambitieuze professionals nodig. Op allerlei niveaus, op allerlei specialismen. Wat zij gemeen hebben met elkaar? Het zijn vernieuwers. Individuen die graag out-of-the-box denken. Leiders met bewezen kwaliteiten die het succesvolle platform naar het volgend niveau in het proces van exponentiële groei trekken.

Exponentiële groei

In april 2017 publiceerde The Financial Times de jaarlijkse FT1000, een lijst met de snelstgroeiende bedrijven in Europa. Catawiki is de hoogte Nederlandse notering en staat met een omzetstijging van maar liefst 3.476% op plek 13. Een hele mooie prestatie bovenop Fast500 van Deloitte in 2015, toen werd Catawiki uitgeroepen tot het snelst groeiende technologiebedrijf van de wereld.

“Dit laat zien dat we met iets bijzonders bezig zijn bij Catawiki. We hebben de van oorsprong gesloten veilingwereld toegankelijk gemaakt voor zo goed als iedereen. Mensen kunnen nu vanuit de hele wereld meebieden op bijzondere objecten via één enkel platform en daar zijn we trots op.” – Ilse Kamps, CEO Catawiki

“We hebben een unieke positie tussen eBay en de meer traditionele veilinghuizen.”

– René Schoenmakers, Founder & Board Member Catawiki

500
medewerkers
35.000
objecten (elke week)
14.000.000
bezoekers per maand
17
talen

THE TIME IS NOW

Stuur je CV naar Michael Roosendaal (Director bij Top of Minds). Hij kan je meer vertellen over de actuele vacatures bij Catawiki.