Werken als Sales Director bij Kraft Heinz

Kraft Heinz

Kraft Heinz is een van de top-5 grootste voedingsmiddelenbedrijven ter wereld, maar de ambitie reikt nog verder: het beste voedingsmiddelenconcern zijn dat bijdraagt aan een betere wereld. Met internationale powerbrands zoals Heinz zelf, maar ook met lokale merken. Door te investeren in toptalent, tools en cultuur.

Picture

Top-5 voedingsmiddelenconcern

Wereldberoemd vanwege de ketchup, maar zo veel meer dan dat! Van Brinta, Venz en de Ruijter in de ochtend en een glas Karvan Cévitam of Roosvicee in de middag tot spaghetti van Honig ‘s avonds: de producten van Kraft Heinz zijn onmiskenbaar aanwezig in het dagelijks leven van de consument. Met een netto-omzet van 29 miljard dollar staat Kraft Heinz in de top-5 grootste voedingsmiddelenbedrijven ter wereld. De ambitie reikt nog verder: het beste voedingsmiddelenconcern te zijn dat bijdraagt aan een betere wereld. Met internationale powerbrands zoals Heinz zelf, maar ook met lokale merken. In Nederland is Kraft Heinz actief in vier categorieën: Drinks, Meals, Brunch en Sauzen.

De organisatie

Heinz is opgericht in 1869 in Pennsylvania, waar het hoofdkantoor nog steeds gevestigd is. In 2013 werd het bedrijf van de beurs gehaald door investeerders Berkshire Hathaway (het conglomeraat van Warren Buffet) en 3G Capital, die bekend staan om hun lange termijn visie en betrokkenheid. In 2015 volgde de fusie met Kraft Foods. Na de eerste ronde van optimalisatie staat het bedrijf nu aan het begin van een ontwikkeling. Centraal staan toptalent, tools en cultuur. Het Benelux hoofdkantoor in Zeist wordt versterkt door talent aan te trekken vanuit allerlei industrieën, medewerkers trainingen en tools aan te bieden en succes te belonen met snelle carrièrestappen.

Picture

Roger Loo

Managing Director bij Kraft Heinz
Zeist, 15-08-2016 | Roger Loo leerde bij Procter & Gamble de kneepjes van het vak. Bij FrieslandCampina werkte hij zowel in retail als out-of-home. Recent heeft hij de stap gezet naar de functie van Managing Director Benelux bij Kraft Heinz. Hij vertelt over zijn werkervaring, carrièrebeslissingen en dromen voor de toekomst.

Lees meer

Vacatures bij Kraft Heinz

Actuele vacatures
Vervulde vacatures

Sales Director High Growth Markets

Zeist en Turnhout (BE) | Minimaal 8 jaar ervaring

Marketing Manager Drinks

Zeist | Minimaal 5 jaar ervaring

Category Manager Drinks

Zeist | Minimaal 3 jaar ervaring

Key Account Manager

Zeist | Minimaal 3 jaar ervaring

HR Business Partner 2.0

Zeist | Minimaal 5 jaar ervaring

Channel Marketing Manager Foodservice

Zeist | Minimaal 5 jaar ervaring

Head of Trade Category Management

Zeist | Minimaal 7 jaar werkervaring

Picture

Bob Rog

Sales Director bij Kraft Heinz Benelux
Zeist, 9-12-2016 | In 2011 maakte Bob Rog zijn consulting exit naar SABMiller, waar hij verschillende commerciële functies heeft bekleed. Begin 2016 trad hij op 33-jarige leeftijd toe tot de directie van Kraft Heinz Benelux.

Lees meer

Waarom werken bij Kraft Heinz?

Ownership
Onderneem bij Kraft Heinz alsof het je eigen bedrijf is
Brands
Werk met iconische merken
Transformatie
Transformeer de koers van de drank- en voedselindustrie
Sustainability
Draag actief bij aan een betere wereld

Ownership en doorgroeimogelijkheden

Professionals vertellen over hun ervaringen van werken bij Kraft Heinz.

Een carrière bij Kraft Heinz?

Stuur je CV naar Top of Minds, voor meer informatie over werken bij Kraft Heinz.