Over GiftForYou

 
  • GiftForYou

    De uitnodiging voor een bruiloft valt op de deurmat, de Office Manager viert tien jaar trouwe dienst en volgende maand is een vriendin jarig. Met bloemen, een fles wijn of een onpersoonlijk envelopje met geld aankomen is geen optie. Nick Stals (oprichter en CEO van GiftForYou): “Anno 2015 is een cadeau een beleving, iets dat je samen kunt gaan doen bijvoorbeeld.” De giftcards van GiftForYou variëren van belevenissen zoals een hightea met vrienden, een diner in een sterrenrestaurant of parachute springen, tot aan producten zoals een fotoboek.

  • Het product

    Het concept is simpel: GiftForYou brengt cadeaukaarten van diverse labels op de markt voor zowel belevenissen als producten. De cadeaukaarten worden aangeboden als arrangementen en saldokaarten in prijsklassen van 10 tot 150 euro, verkrijgbaar in ruim 5.000 winkels. De kaarten zijn in te wisselen op meer dan 4.000 locaties. GiftForYou wil de cadeaukaarten aanbieden op het juiste moment: precies daar waar mensen hun cadeaus kopen. Dat kan in de supermarkt zijn, bij Bruna en Primera, de ANWB-winkel of online bij bijvoorbeeld bol.com. Nick Stals: “Bij enkele retailers zijn wij met trots Category Captain.”

  • Gericht op groei

    Bij GiftForYou werken ruim 30 mensen in hartje Haarlem. Het is een jong team dat het bedrijf tot een groot succes heeft gemaakt. GiftForYou is marktleider in beleveniscadeaus en groeit hard, maar blijft vooral vooruit kijken: innovatie, verbetering en uitbreiding zijn de kernwoorden. De strategische groeiplannen blijven nog even onder de radar maar het fundament voor groei is gelegd en alles staat in de startblokken. Tamar de Leeuw (COO bij GiftForYou): “De cadeaukaartenmarkt is een groeimarkt en op dit moment onderscheiden de mannen zich van de jongens.” Marlies Hoogvliet (Top of Minds): “Iedereen bij GiftForYou is ambitieus, dat is mooi om te zien. Er wordt geïnvesteerd om de kansen in de markt te benutten. Je kunt veel impact hebben bij GiftForYou, dat zicht op resultaat is iets waar veel professionals vaak naar op zoek zijn.”

Vacatures bij

GiftForYou

vervulde vacatures


vervulde vacatures

Werken bij Giftforyou
Haarlem Minimaal 8 jaar ervaring

Sales Manager Retail

Tamar de Leeuw (COO Gift For You) valt maar gelijk met de deur in huis: “Business-as-usual bestaat niet bij Gift For You: we groeien zo hard dat alles continu anders is.” Nick Stals (CEO Gift For You) reageert: “Out-of-the-box is de enige manier om onze groeidoelstelling – verdubbeling in drie jaar – te halen.” Voorbeelden zijn het aangaan van partnerschappen over de inrichting en het beheer van het schap, promoties op de winkelvloer of analyseren welke producten waar het best worden verkocht. Misschien verkoopt een Champagne-arrangement in een boerendorp wel minder goed dan in ’t Gooi? En houden ze in Maastricht evenveel van bitterballen als in Rotterdam? De Sales Manager Retail past het aanbod in het retailkanaal aan op dit soort onderzoeksresultaten. De Sales Manager Retail bepaalt het assortiment bij de grootste klanten, maar gaat ook op zoek naar nieuwe partners en afzetkanalen.

Type werkzaamheden

De Sales Manager Retail vergroot de omzet en het rendement bij alle retailers in Nederland. Hoe? Door het versterken van de concurrentiepositie, stevige onderhandelingen over de positie in het schap, nieuwe acties, maar ook door strategisch na te denken over de hele categorie. GiftForYou wil verder professionaliseren, meer aandacht voor de categorie en weten wat de shopper wil is dan essentieel. De Sales Manager Retail stuurt twee Account Managers aan om dit te realiseren en werkt direct samen met de CEO en COO.

Profiel

Ervaring met sales in het retailkanaal is cruciaal. De Sales Manager Retail is gericht op groei, maar vergeet niet hoe belangrijk relatiemanagement is in dit kanaal. De Sales Manager Retail is strategisch, slagvaardig, innovatief, commercieel en durft out-of-the-box te denken.


Inschrijven voor de vacature mailing